Personvernregler beskriver reglene for behandling av informasjon om deg, inkludert personopplysninger og informasjonskapsler.

1. Generell informasjon

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet, som opererer på url: lorentzenconsulting.no

  1. Nettstedsoperatøren og personopplysningsadministratoren er: Lorentzen Consulting AS Ullern allé 93, 0381 Oslo
  2. Operatørens e-postadresse: post@lorentzenconsulting.no
  3. Operatøren er administrator av dine personopplysninger i forhold til opplysningene som er gitt frivillig på nettstedet.
  4. Nettstedet bruker personopplysninger for følgende formål
  • Kjøring et kommentarsystem
  • Gjennomføring online chat-samtaler
  • Håndtering av henvendelser via skjemaet
  • Implementering av bestilte tjenester
  • Nyhetsbrevet
  • Incasso
  • Presentasjon av tilbudet eller informasjonen

5.Nettstedet får informasjon om brukere og deres oppførsel på følgende måte:

  • Gjennom data som er frivillig oppgitt i skjemaer, som legges inn i operatørens systemer.
  • Ved å lagre informasjonskapselfiler i sluttapparater (såkalte “cookies”).

2.Databeskyttelsesmetoder som brukes av operatøren

  1. Stedene for innlogging og innlegging av personopplysninger er beskyttet i overføringslaget (SSL-sertifikat). Som et resultat blir personlige data og påloggingsdata som er angitt på nettstedet kryptert på brukerens datamaskin og kan bare leses på målserveren.

3.Hosting

  1. Nettstedet er vert (teknisk vedlikeholdt) på operatørens server: domene.shop

4.Dine rettigheter og tilleggsinformasjon om hvordan dataene brukes.

  1. I noen situasjoner har administratoren rett til å utlevere dine personlige data til andre mottakere, hvis det er nødvendig å utføre kontrakten som er inngått med deg eller å oppfylle forpliktelsene som påhviler administratoren. Dette gjelder slike grupper av mottakere:
  • vertsfirma på overdragelsesbasis
  • forsikringsselskaper
  • advokatfirmaer og inkaso
  • banker
  • offentlige myndigheter
  • autoriserte ansatte og tilknyttede selskaper som bruker dataene for å oppnå formålet med nettstedet
  • selskaper som tilbyr markedsføringstjenester til administratoren

2. Personopplysningene dine er behandlet av administratoren ikke lenger enn det er nødvendig for å utføre relaterte aktiviteter som er spesifisert i separate               forskrifter (f.eks. Om regnskap). Når det gjelder markedsføringsdata, blir ikke dataene behandlet i mer enn 3 år.

3. Du har rett til

  • tilgang til dine personlige data,
  • rette på dem,
  • sletting,
  • behandlingsbegrensninger,
  • og dataportabilitet.

4. Du har rett til å protestere mot behandlingen angitt i punkt 3.3 c) mot behandlingen av personopplysninger for å utføre de legitime interessene som                        administratoren forfølger, inkludert profilering, mens retten til å motsette seg ikke kan utøves hvis det er gyldig lovlig berettigede grunner for behandling              av dine interesser, rettigheter og friheter, spesielt å etablere, etterforske eller forsvare krav.

5. Administratorens handlinger kan påklages til Datatilsynet Postboks 458 Sentrum 0105 Oslo

6. Sending oss personopplysninger er frivillig, men nødvendig for å drive nettstedet.

7. I forhold til deg kan det iverksettes tiltak som består i automatisert beslutningstaking, inkludert profilering for å tilby tjenester under den inngåtte                          kontrakten og med det formål å utføre direkte markedsføring av administratoren.

8. Personopplysninger overføres ikke fra tredjestater i henhold til bestemmelsene om beskyttelse av personopplysninger. Dette betyr at vi ikke sender dem                 utenfor EØG.

5. Informasjon i skjemaer

  1. Nettstedet samler informasjon gitt frivillig av brukeren, inkludert personlige data, hvis de blir gitt.
  2. Nettstedet kan lagre informasjon om tilkoblingsparametere (tidsstempel, IP-adresse).
  3. Nettstedet kan i noen tilfeller lagre informasjon som letter koblingen av data i skjemaet med e-postadressen til brukeren som fyller ut skjemaet. I dette tilfellet vises brukerens e-postadresse inne i url til siden som inneholder skjemaet.
  4. Dataene som gis i skjemaet behandles for det formålet som skyldes funksjonen til et bestemt skjema, for eksempel for å behandle tjenesteforespørsel eller kommersiell kontakt, tjeneregistrering osv. Hver gang kontekst og beskrivelse av skjemaet tydelig informerer hva det brukes til.

6. Administratorlogger

  1. Informasjon om atferden til brukere på nettstedet kan logges. Disse dataene brukes til å administrere nettstedet.

7. Viktige markedsføringsteknikker

  1. Operatøren bruker statistisk analyse av nettstrafikk gjennom Google Analytics (Google Inc. basert i USA). Operatøren gir ikke personopplysninger til operatøren av denne tjenesten, men bare anonymisert informasjon. Tjenesten er basert på bruk av informasjonskapsler på brukerens sluttenhet. Når det gjelder informasjon om brukerinnstillinger som er samlet inn av Googles annonseringsnettverk, kan brukeren se og redigere informasjon som kommer fra informasjonskapsler ved hjelp av verktøyet: https://www.google.com/ads/preferences/
  2. Operatøren bruker remarketingteknikker som gjør det mulig å matche reklamemeldinger til brukerens oppførsel på nettstedet, noe som kan gi en illusjon om at brukerens personlige data blir brukt til å spore ham, men i praksis overføres ingen personopplysninger fra operatøren til reklameoperatører. Den teknologiske forutsetningen for slike aktiviteter er at informasjonskapsler er aktivert.
  3. Operatøren bruker Facebook-piksel. Denne teknologien betyr at Facebook (Facebook Inc. basert i USA) vet at en gitt person som er registrert i den bruker nettstedet. I dette tilfellet er det basert på data som han selv er administrator for, Operatøren gir ikke ytterligere personlige data til Facebook. Tjenesten er basert på bruk av informasjonskapsler på brukerens sluttenhet.
  4. Operatøren bruker en løsning som automatiserer driften av nettstedet i forhold til brukere, for eksempel som kan sende en e-post til brukeren etter å ha besøkt en bestemt underside, forutsatt at han har samtykket til å motta kommersiell korrespondanse fra operatøren.

8. Viktige markedsføringsteknikker

  1. Nettstedet bruker informasjonskapsler.
  2. Informasjonskapsler (såkalte “cookies”) er IT-data, spesielt tekstfiler, som lagres på nettstedsbrukerens sluttapparat og er ment for bruk av nettstedsidene. Informasjonskapsler inneholder vanligvis navnet på nettstedet de kommer fra, lagringstiden på sluttapparatet og et unikt nummer.Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  3. Informasjonskapsler brukes til følgende formål:
  1. opprettholde nettsidens brukerøkt (etter innlogging), takket være at brukeren ikke trenger å legge inn påloggingen og passordet på hver underside av nettstedet;
  2. “; oppnå målene som er beskrevet ovenfor i seksjonen “Viktige markedsføringsteknikker”;
  1. Nettstedet bruker to grunnleggende typer informasjonskapsler: økt-informasjonskapsler og vedvarende informasjonskapsler. Sessionscookies er midlertidige filer som lagres på brukerens sluttenhet til de logger ut, forlater nettstedet eller slår av programvaren (nettleser). Vedvarende informasjonskapsler lagres på brukerens sluttapparat i den tiden som er angitt i parameterne for informasjonskapselfilen, eller til de blir slettet av brukeren.
  2. Programvare for å surfe på nettsteder (nettleser) lar vanligvis informasjonskapsler lagres på brukerens sluttenhet som standard. Nettstedsbrukere kan endre innstillingene i denne forbindelse. Nettleseren lar deg slette informasjonskapsler. Det er også mulig å automatisk blokkere informasjonskapsler. Detaljert informasjon om dette emnet finner du i hjelpen eller dokumentasjonen i nettleseren.
  3. Begrensninger for bruk av informasjonskapsler kan påvirke noen av funksjonene som er tilgjengelige på nettsidene.
  4. Informasjonskapsler plassert på nettstedsbrukerens sluttapparat kan også brukes av enheter som samarbeider med nettstedsoperatøren, spesielt følgende selskaper: Google (Google Inc. basert i USA), Facebook (Facebook Inc. basert i USA), Twitter ( Twitter Inc. basert i USA).

9. Administrering av informasjonskapsler – hvordan uttrykker og trekker du tilbake samtykke i praksis?

  1. Hvis brukeren ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan han endre nettleserinnstillingene. Vi forbeholder oss at deaktivering av informasjonskapsler som er nødvendige for autentiseringsprosesser, sikkerhet, vedlikehold av brukerpreferanser, kan gjøre det vanskelig, og i ekstreme tilfeller kan forhindre bruk av nettsteder.
  2. For å administrere innstillinger for informasjonskapsler, velg nettleseren du bruker fra listen nedenfor og følg instruksjonene:

Og på mobil: